Президентът на Българския футболен съюз Това стана на заседанието на Изпълнителния

...
Президентът на Българския футболен съюз Това стана на заседанието на Изпълнителния
Коментари Харесай

Борислав Михайлов подаде оставка

Президентът на Българския футболен съюз  Това стана на съвещанието на Изпълнителния комитет на Футболния съюз в понеделник, заяви.

" За да са спокойни всички, подадох оставка ", съобщи Михайлов на конференция. И акцентира, че отдръпването му не е поискано от нито един от футболните клубове.

, разяснява още Михайлов.

" Откакто се завърнах отпред на БФС, всички участници в процеса понесоха големи рецензии. Да, националният тим не се показа на равнище. Всичко останало, което е зависело от мен, е било изпълнено. Българският футболен съюз разви система за развиване на млади гении, която ще бъде показана през декември. Инвестирахме в това българското състезание да е оптимално дейно. Подписахме анекс за телевизионните права. Установихме партньорски контракти, с цел да повдигнем равнището на българския футбол. Само от моето завръщане насам са въведени в употреба 19 терена. Организационната конструкция бе актуализирана с млади и кадърни хора. Щяхме да създадем още повече, в случай че не се бяхме трансформирали в отдушник. Истински горделив съм от постигнатото. Това са обстоятелства, а против тях никой няма да каже нищо ", акцентира президентът на БФС в оставка.

.

„ На 6 декември ще бъде свикано ново съвещание на Изпълкома, на което ще бъдат признати дневен ред, място и дата на идния Конгрес, който очевидно ще се състои идната година. Технологичното време е най-малко два месеца. Към днешна дата клубовете, които ще се съберат, са 540 ”, сподели Попов.



 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР